ICOONtheater

Het ICOONtheater is een vlakke vloertheater met een zaalcapaciteit van standaard 210 stoelen (uitbreidbaar tot 240 stoelen). Voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten is het mogelijk om de zaal op de eerste verdieping te bereiken per lift.

Graag horen wij van tevoren per e-mail wanneer u een plek vooraan nodig heeft in verband met een rolstoel of omdat u of uw publiek slecht ter been is. Voor het publiek dat wat slechter hoort is het ook mogelijk om iets meer vooraan te zitten. Bij het afhalen van uw toegangsmunten op de dag van de voorstelling verzoeken wij u dit nogmaals kenbaar te maken aan één van onze medewerkers.

Neem uw ticketbewijs mee

Na aanschaf van de kaarten in onze webwinkel ontvangt u een ticketoverzicht met een nummer. Op vertoon van dit overzicht aan de kassa in het theater ontvangt u vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling uw toegangsmunten waarmee u de zaal vanaf ongeveer 10 minuten voor aanvang van de voorstelling kunt betreden.

Locatie en route

ICOONtheater
Leeghwater 1-3
3825 Amersfoort
033 496 82 20

Google Maps

TREIN: ICOONtheater bevindt zich op 2 minuten lopen vanaf het treinstation Amersfoort-Vathorst.
Klik hier voor de treintijden: www.ns.nl

BUS: Vanuit het centrum van Amersfoort rijden bus 3 en 5 vier maal per uur naar station Amersfoort-Vathorst en retour. Dit is tevens de dichtst­bijzijnde (eind)bushalte voor ICOON­theater.
Voor de bustijden: www.syntus.nl
Of www.ov9292.nl

AUTO: Met de auto is ICOONtheater bereikbaar vanaf de snelwegen:
A1: afslag 13 Amersfoort-Noord: Je rijdt dan Vathorst in via de ringweg in de wijk: de Boule­vard. De Boulevard brengt je zowel links- als rechtsom naar ICOONtheater. Bij rotonde 8 (staat op de rotonde aangegeven) zie je het gebouw ICOON staan.
A28, afslag 8a Vathorst: Je rijdt dan op een parallelweg langs de snelweg. Aan het einde, bij de driesprong met stoplichten, sla je rechtsaf richting rotonde 8. Bij rotonde 8 (staat op de rotonde aangegeven) zie je het gebouw ICOON staan.

PARKEREN kan gemakkelijk aan de Boulevard, naast het gebouw of op de parkeer­plaatsen van het winkel­centrum. Vanaf deze parkeer­gelegen­heid loop je in een paar minuten naar ICOON­theater. Het parkeren is gratis.