Theater IDEA (Soest)

Theater IDEA is een vlakke vloertheater met een zaalcapaciteit van 125 stoelen. Voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten is de zaal gelijkvloers en zonder obstakels toegankelijk

Graag horen wij van tevoren per e-mail wanneer u een plek vooraan nodig heeft in verband met een rolstoel of omdat u of uw publiek slecht ter been is. Voor het publiek dat wat slechter hoort is het ook mogelijk om iets meer vooraan te zitten. Bij het afhalen van uw toegangsmunten op de dag van de voorstelling verzoeken wij u dit nogmaals kenbaar te maken aan één van onze medewerkers.

Neem uw ticketbewijs mee

Na aanschaf van de kaarten in onze webwinkel ontvangt u een ticketoverzicht met een nummer. Op vertoon van dit overzicht aan de kassa in het theater ontvangt u vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling uw toegangsmunten waarmee u de zaal vanaf ongeveer 10 minuten voor aanvang van de voorstelling kunt betreden.

Locatie en route

Theater IDEA
Willaertstraat 49
3766 CP Soest
035 609 58 40 (voor als u verlaat bent)

Google Maps

Theater Idea vind je aan de Willaertstraat 49, 3766 CP te Soest en is gemakkelijk te bereiken met bus 70 vanuit Hilversum en Amersfoort. Vanaf de bushalte Overhees is het slechts 1 minuut lopen naar Theater Idea. Je kunt gratis parkeren op de ruime parkeerplaats tegenover Idea.